Purimuntra Resort и Спа, Prachuap Khiri Кан

Боја, сонце и свежината потпишаа искуство отворен за персоналните и пријателски услуги чија мазна елеганција и внимание да се посети во Purimuntra Resort и Спа создаде трајни впечатоци. Зимскиот се наоѓа во Pranburi, премиер нова дестинација во Тајланд. 19-соба луксузни ориентален стил поставување плажа одморалиште во сензуална удобна околина. A mix between modern-style architecture and oriental sense on cozy romance and chic atmosphere by Naresuan Beach offers even more fresh alternatives to the typical guest’s stay. Amidst the tranquility of the natural landscape, you will enjoy a walk along the private beach leading you to Kaloak Hill (Towkosa National Park) which lies 400 matre away.

Purimuntra Resort & Спа
97 Moo 4, Pranburi, Prachuap Khiri Кан

локација & Room Types… Кликни тука